Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ "FELT"


FELT (Φελτ)
  
Η μέθοδος κατά την οποία το αγνό ακατέργαστο μαλλί,παίρνει μορφή, γίνεται υλικό στέρεο, αέρινο, ανάλογα τι προστάζει η κατασκευή μας...


ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΕΛΤ

Ταχύρρυθμο 5ωρο σεμινάριο, στη διάρκεια του οποίου μαθαίνουμε να χειριζόμαστε το σαπουνόνερο (wet felting) και τη βελόνα (needle felting) και κατασκευάζουμε τα βασικά μας σχήματα.

Κόστος 65 euro
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και το Φ.Π.Α.

  • Μπάλα!   Ίσως το πιο διασκεδαστικό κομμάτι!!!
Γνωρίζοντας το υλικό μας αντιλαμβανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να γεμίσουμε τον κόσμο με χρωματιστά μπαλάκια!!! Μεγάλα - μικρά - μονόχρωμα - δίχρωμα - πολύχρωμα!
Ο καθένας βρίσκει τη δική του εφαρμογή. Μπορεί ένα μπαλάκι φελτ να γίνει χάντρα, κουμπί, διακοσμητικό. Μια μεγάλη μπάλα μπορεί να διακοσμήσει το τραπέζι μας, το δέντρο μας. Άπειρες οι ιδέες σαν τις δυνατότητες του υλικού μας.


  • Κορδόνι!   Μαθαίνουμε να κατασκευάζουμε κορδόνι, έτσι ώστε να φτιάξουμε κολιέ, ζώνη, βραχιόλι, χερούλι τσάντας....τους τρόπους που μπορούμε να το χειριστούμε, να το συνδιάσουμε!

  
  • Κρίκος!   Άλλη μια διασκεδαστική κατασκευή!!!
Κρίκοι μεγάλοι, μικροί μας βοηθούν να κατασκευάσουμε μια αλυσίδα που θα τραβήξει όλα τα βλέματα πάνω της!!!
Κολιέ, ζώνες, ιδανική αλυσίδα για χερούλι τσάντας, δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ!!!


  • Ύφασμα!   Ότι πιο ιδανικό!!!!!!!
Ποιά ακριβώς εικόνα κρύβεται στο βάθος του μυαλού μας και περιμένει να ξεμυτίσει για να διακοσμήσει τον τοίχο μας?
Το τραπέζι μας?
Η τσάντα μας?
Μαθαίνουμε λοιπόν να κατασκευάζουμε ύφασμα, χρησιμοποιώντας τις πολύχρωμες ίνες του αγνού μαλλιού!

 
  • Λουλούδι   Με την ειδική βελόνα του φέλτ, φτιάχνουμε όμορφα λουλούδια!!!ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΑΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΕΣ   Αφού έχουμε πλέον εξοικειωθεί με τον τρόπο που δουλέυουν οι ίνες απο το μαλλί, προχωράμε σε πιο απαιτητικές κατασκευές, χρειαζόμαστε πλέον μεγαλύτερη αντοχή στο τελικό μας αποτέλεσμα και τι καλύτερο παράδειγμα απο μια τσάντα!
Και μάλιστα φτιαγμένη μονομιάς χωρίς ραφές!!!

Κόστος 65 euro
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και το Φ.Π.Α.


 

NUNO FELTING   Τεχνική κατά την οποία το φυσικό ακατέργαστο μαλλί, ενσωματώνεται με το ολομέταξο ύφασμα! Με την κατεργασία που υπόκειται οι ίνες ανοίγουν, διαπερνούν και κλειδώνουν πλέον στο ύφασμά μας, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να δημιουργήσουμε έργα τέχνης!!!

Κόστος 65 euro
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και το Φ.Π.Α.ΝΕΡΑΙΔΑ FELT   Με μοναδικά εφόδια την βελόνα μας και τη φαντασία μας, δημιουργούμε φιγούρες νεράιδες που θα κλέψουν την παράσταση!!!

Κόστος 65 euro
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και το Φ.Π.Α.